Capítol Cent Seixanta-Nou: Un Geek en Japón: Momentos

Entrada patrocinada

El senyor Héctor García, més conegut a la xarxa com a Kirai, acaba de posar a la venda, pràcticament per sorpresa, un nou llibre anomenat Un Geek en Japón: Momentos. L’autor, que és una de les veus més conegudes dins de la blogosfera en espanyol, ja havia publicat abans un llibre (del que parlarem més endavant) a partir de les entrades que hi havia en els primers anys de Kirainet, el seu bloc.

Aquesta vegada, ens trobem amb un llibre bastant més extens (gairebé 180 pàgines) amb algunes fotografies que ha anat fent com a fil conductor de les històries -totes inèdites- que ens va explicant. Aquestes narracions són alguns moments amb els que Kirai s’ha anat trobant durant aquestos sis últims anys que porta vivint al Japó.

Diu que aquesta vegada les ha escrit més amb el cor que amb el cap, de manera que serà una visió totalment subjectiva de les seues experiències. La veritat és que ja hi ha ganes de llegir-lo, ja que l’anterior llibre em va paréixer bastant interessant. El publica Norma Editorial, costa 19’5€ i el podreu trobar ja a qualsevol llibreria, a la secció de viatges o a la de còmics. (ISBN: 978-84-679-0174-0).


Un Geek en Japón

No m’agrada massa parlar d’un llibre que encara no he tingut a les mans, de manera que posaré també una petita ressenya del primer llibre d’Héctor García. Titulat Un Geek en Japón ens trobem a les nostres mans amb un bon recull de les millors entrades, o de les més interessants, que han aparegut a Kirainet durant els primers anys.

No es tracta d’una enciclopèdia del Japó; més bé ens trobem amb una guia bàsica sobre tot allò que hauria de saber o conéixer qualsevol persona que s’interesse per aquest país. La seua cultura, els seus orígens, un poquet d’història, les seues arts… I tot això ben acompanyat d’imatges i fotos a tot color que l’autor va fent. La veritat és que es tracta d’un llibre molt atractiu a la vista, i que de contingut només decepciona per una cosa: es fa curt.

Al llibre Kirai també parla sobre la societat japonesa actual, de la seua tecnologia, de la seua música, el manga -per supost-, del cinema, del seus protocols -molt important- i de la seua manera de fer les coses. Si no ho coneixiem amb antel·lació, hi ha mil i un detalls que ens resultaràn sorprenents. I per últim, hi ha com una mini-guia de viatge amb tots els must-see del Japó i de Tokyo en concret.

El podeu trobar a qualsevol llibreria des de fa temps, ja que van per la quarta edició en espanyol, i també ha sigut traduït a l’italià, a l’alemany i al francés. El publica Norma Editorial, costa 16€ i té unes 145 pàgines. (ISBN: 978-84-9847-658).

Aquesta entrada ha esta publicada en Libros. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari