Capítol Setanta-Cinc: El Futur dels Mitjans de Comunicació

Bon dia!! (be, o bona vesprada per a la majoria ja…) Ja s’acaben les festes d’este any….pronte ens tocarà cantar el pobre de mi i tot aixo…i tornar a currar els dies que queden. I els exàmens de publicitat ahi amenaçant.

I parlant de amenaçes, avui el meu germà m’ha passat este video on es descriu tot lo que ha passat ultimament amb els mitjans de comunicació i tot lo que queda per vindre en els pròxims anys. La veritat és que per als publicistes sembla una visió més apocalíptica que la del gènere Cyberpunk (Matrix, Blade Runner, Serial Experiments Lain, Ubik, Inteligencia Artificial, I:Robot, Ghost in the Shell….) Ací vos deixe el vídeo:

 


Em costa de creure que Google arribe a comprar Microsoft… però coneixent la rapidesa amb la que guanya diners (amb els primers 3 mesos de este any, 1000 milions de $) i la creixent popularitat del software lliure, no seria d’estranyar. I tot gràcies a la publicitat.

La resta, ja em pareix una anada de olla molt gran…però mai se sap… Això si…el video resulta una intro molt gran per a una peli de ciencia-ficció: Citizen Kane s.XXI? I per què no?

Aquesta entrada ha esta publicada en Coses de Publicitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari