Capítol Cent Cinquanta-Vuit: Jo seré a Barcelona d’aquí a 150 anys. Part I

Barcelona2159.org


Des de Bloguzz han seleccionat este blog per a participar amb el projecte Barcelona 2159. I en què consisteix aquesta web?

La idea es que, per a celebrar l’any Cerdà (any dedicat al pla Cerdà, dissenyat pel senyor Ildefons Cerdà, que va idear com seria Barcelona fa 150 anys) es farà una espècie de càpsula del temps, que s’obrirà d’aci 150 anys. La gent que vulgui participar pot escriure, dibuixar, fotografiar o grabar en vídeo la seua opinió o idees de com serà llavors la ciutat comtal (o alguns aspectes més concrets, com els mitjans de comunicació, els concerts, el transport, els parcs…) i pujar-ho a la web. No cal ser de Barcelona per a participar-hi.

Vos animo a que col·laboreu amb el projecte (teniu fins al 10 de juny de 2010). No em direu que no té el seu encant? Guiño

Jo, aprofitant que demà vaig a Badalona al concert de Rammstein ( Acalorado ) faré un vídeo gambitero per allí per a la meua càpsula. Quan ho tingui tot editat i muntat, ho pujaré a la web del projecte i al youtube/vimeo (i per suposat, faré la segona part de l’entrada ací al blog amb ell).

Ah! I per si aquesta bitàcora sobreviu també als pròxims 150 anys; feliç 300 aniversari del pla Cerdà!!!

PD: No, a vosaltres no vos regalaran cap samarreta si hi participeu…només a mi -que me n’han regalat un parell- i als altres blogs elegits per lo de Bloguzz. Jeje Sonrisa

Aquesta entrada ha esta publicada en Textos d'altres puestos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari