Capítol Cent Set: Fantastic Plastic Machine

Bueno, les veines de baix, despues de 3 mesos, s’han donat compte que algú els fotia la wifi i m’han posat password. Des del menjador també n’agafo un parell d’obertes, pero cauen a cada moment i és un poc horrible estar conectat amb elles. A vore si conseguisc "averiguar" el password de la wifi de les veines de baix pronte… o algo.. jeje (Ara estic a la Mediateca, o sala d’ordinadors de baix de la biblioteca com li agrada dir a alguns)

Avui vos volia donar a conéixer un grup que jo he descobert fa poquet gràcies al mai prou valorat software de http://www.last.fm (per si no el teniu encara, baixeu-vos-el, feu una cuenta i agregueu-me a amics Guiño)

Bueno, anant al gra, el grup s’anomena FANTASTIC PLASTIC MACHINE i és de música electrònica bastant ballable i relativament comercial (alguns temes) i alguns altres més relaxats que es fan molt agradables per a tindre com a música de fons.
Lo curiós és que són japonesos (no podieu esperar altra cosa de mi, no?), però a la vegada el seu estil és bastant occidental i fins i tot sudamericà. Les cansons estàn en anglés.

Fantastic Plastic Machine – Take me to the disco

Fantastic Plastic Machine – Why not?

Fantastic Plastic Machine – Don’t you know

Espero que vos agraden!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Música. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Capítol Cent Set: Fantastic Plastic Machine

  1. Xavi ha dit:

    T\’envio un mail que em va enviar deteminat personatge, que pot ser t\’ajude. Suposo que tindras el parallels en el windows instalat

Deixa un comentari